Skaperskolen

Det nasjonale prosjektet Skaperskolen er et samarbeid med Naturfagsenteret og alle vitensentrene i Norge. Vitenparken Campus Ås ønsker å inspirere barn og unge til å utforske og skape med teknologi.

Naturfagsenteret og vitensentrene skal ta skaperkulturen ut i skolen for å nå flere barn og unge. Målet med prosjektet Skaperskolen er å inspirere barn og unge til skapende og utforskende aktiviteter med teknologi.

Planen er i første omgang å videreutvikle etablerte aktiviteter, utvikle nye og gjøre dem tilgjengelige for barn og unge på skaperskolen.no. Samarbeid mellom vitensentrene og skoler i lokalmiljøene er en vesentlig del av prosjektet.

Prosjektet er treårig og målgruppen er barn og unge i aldersgruppen 7-18 år.

LES MER: SKAPERSKOLEN.NO

 

UNDERVISNINGS­OPPLEGG UNDER UTVIKLING

Vitensenterne og Naturfagsenteret skal gjennom prosjektperioden blant annet utvikle undervisningsopplegg for barn og unge her på skaperskolen.no. Første utviklingsrunde er i gang og med lansering til våren.

Prosjektet er støttet med midler fra Sparebankstiftelsen.

For mer informasjon om prosjektet kan du delta på den regionale lærerkonferansen på Vitenparken den 7. mars – Programmering og skaperverksted i skolen
Meld deg på og les mer her: Lærerkonferanse – Programmering og skaperverksted i skolen

 

Har du spørsmål om Skaperskolen? Send mail til skole@vitenparken.no

Related projects