Mat og drikke
-
Kjøkkenets åpningstider:
Mandag–fredag: kl. 11.00–15.00
Høstfredager: kl. 15.00–17.30
Lørdag - søndag: Stengt -
A la carte | mandag- fredag 11:00 - 15:00
- Gresskarsuppe med ingefær – kr 179
- Grønnkålsalat med kylling og parmesan – kr 189
- Ytrefilet av dåhjort – kr 239
- Smashburger med pommes frites og aioli – kr 189
- Halloumi-sandwich – kr 179 -
Skulketorsdag | 15:00–18:00
Slapp av med kollegaene etter jobb.
Kafeen holder åpent til kl. 18:00. -
Høstfredag | 15:00–18:00
Start helgen med en deilig Høstburger eller gresskarsuppe laget med råvarer fra vår egen kjøkkenhage, VitenEnga. Kjøkkenet stenger kl. 17:30.
-Høstburger – kr 189 (kan bestilles glutenfri)
-Gresskarsuppe – kr 179 -
Reserver bord:
booking@vitenparken.no
Andedammen café og restaurant
À la carte, take-away og bordreservasjoner er tilgjengelig.
For bordreservasjon, send e-post til booking@vitenparken.no.
Åpningstider:
Mandag–onsdag: kl. 08.00–16.00
Torsdag: kl. 08.00–18.00
Fredag: kl. 08.00–18.00 (etter kl. 15.00 serverer vi høstburger og gresskarsuppe)
Kjøkkenets åpningstider:
Mandag–fredag: kl. 11.00–15.00
Høstfredager: kl. 15.00–17.30
Lørdag - Søndag: Stengt
Reserver bord, take-away eller selskap: booking@vitenparken.no
Vi tilbyr levering på Campus Ås for grupper på over 15 personer. Bestill senest dagen før.
Julebordsesong
Jul på Vitenparken – et vintereventyr!
Hos oss kan du skape den perfekte juleopplevelsen – enten du ønsker:
✨ Tradisjonelt julebord med klassiske retter for små og store grupper: Les mer
✨ Julelunsj med venner eller kollegaer: Les mer
✨ Helgens julebuffet med stemningsfull atmosfære: Søndags julebuffet i desember
✨ Lutefiskaften med vår kjøkkensjef Willy-Jann Alegria Johnsen: Lutefiskaften på Kornrommet
I slutten av november inviterer vi også til Julemarked og Julvitenhelg for barn.
Vi skreddersyr arrangementet ditt fra A til Å – inkludert mat, tekniske tjenester og underholdning.
Om oss
Midt i hjertet av Vitenparken – et vitensenter med bærekraftig utvikling og mat som kjernefokus – finner du Andedammen: en café og restaurant som setter bærekraftig gastronomi på menyen. Hos oss handler det ikke bare om god mat, men om mat med mening.
Vår egen kjøkkenhage, VitenEnga, gir oss tilgang til sesongens beste råvarer, som vi fermenterer, tørker og konserverer for å skape unike smaksopplevelser. Kjøkkensjef Willy-Jann Alegria Johnsen og soussjef Jamil Jehad Darwish leder et kjøkken der bærekraft, kreativitet og ekte matglede går hånd i hånd.
Andedammen er også et sted for viktige øyeblikk. Vi tilbyr skreddersydde arrangementer – fra bryllup, dåp, konfirmasjon og minnestunder, til seminarer, konferanser og verksteder. Våre lokaler egner seg like godt til lunsjmøter og foredrag som til feiringer og seremonier.
Vi bistår også med booking av vielser på campus, omvisninger i området og profesjonelle tjenester som fotograf, videograf og teknisk gjennomføring. Våre tekniske løsninger dekker alt fra opptak og streaming til konferansestøtte og podcast-produksjon.
For booking og mer informasjon om selskaper, lokaler og tilpassede løsninger, kontakt oss på booking@vitenparken.noeller besøk vår nettside.
Café
Vår kafé er en skjult, koselig perle i hjertet av Norges vakreste universitetscampus!
Besøk oss for en hyggelig stund med deilig baristakaffe eller te, nystekte bakverk, våre berømte baguetter og en fantastisk utsikt til Andedammen, som er vakker året rundt.
På torsdager kan du også nyte afterwork med kollegaene dine, hvor du i tillegg til vårt vanlige utvalg kan smake på øl brygget i vårt eget bryggeri, samt deilige spekke- og ostefat.
Og selvfølgelig, ta en tur rundt NMBU-campus. Be om et kart i kaféen – eller enda bedre, bestill en guidet tur med våre engasjerende guider for din gruppe via booking@vitneparken.no.