Mat og drikke
-
Juleåpningstider:
Vi holder stengt fra 22.12 og åpner igjen 5.1.26.
-
Kjøkkenets åpningstider:
Mandag–fredag: kl. 11.00–15.00
Høstfredager: kl. 15.00–17.30
Lørdag - søndag: Stengt -
A la carte | mandag- fredag 11:00 - 15:00
- Gresskarsuppe med ingefær – kr 179
- Grønnkålsalat med kylling og parmesan – kr 189
- Ytrefilet av dåhjort – kr 239
- Smashburger med pommes frites og aioli – kr 189
- Halloumi-sandwich – kr 179 -
Skulketorsdag | 15:00–18:00
Slapp av med kollegaene etter jobb.
Kafeen holder åpent til kl. 18:00. -
Høstfredag | 15:00–18:00
Start helgen med en deilig Høstburger eller gresskarsuppe laget med råvarer fra vår egen kjøkkenhage, VitenEnga. Kjøkkenet stenger kl. 17:30.
-Høstburger – kr 189 (kan bestilles glutenfri)
-Gresskarsuppe – kr 179 -
Reserver bord:
booking@vitenparken.no
Andedammen café og restaurant
À la carte, take-away og bordreservasjoner er tilgjengelig.
For bordreservasjon, send e-post til booking@vitenparken.no.
🎄Juleåpningstider:
Vi holder stengt fra 22.12 og åpner igjen 5.1.26.
God jul!
Åpningstider:
Mandag–onsdag: kl. 08.00–16.00
Torsdag: kl. 08.00–18.00
Fredag: kl. 08.00–18.00 (etter kl. 15.00 serverer vi høstburger)
Kjøkkenets åpningstider:
Mandag–fredag: kl. 11.00–15.00
Burgerfredager: kl. 15.00–17.30
Lørdag - Søndag: Stengt
Vi tilbyr levering på NMBU Campus Ås for grupper på over 15 personer. Bestill senest dagen før.
Søndags julebuffet i desember
Velkommen til Søndagsjulebuffet på Vitenparken 🎄
7., 14. og 21. desember kl. 12.00–16.00
📍 Kornrommet
Vi serverer tradisjonell julemat.
Ingen påmelding – inngang til VitenVerden er inkludert!
Pris:
• 395,- per person
• Halv pris for barn 5–12 år
• Gratis for barn under 5 år
Spørsmål? booking@vitenparken.no
Burgerfredager
Hver fredag kl. 15.00–17.30 serverer vi våre populære burgere, servert med munnvannende fries og hjemmelaget aioli (kaféen er åpen til kl. 18.00).
Start helgen på Vitenparken! Burgerne kan tilpasses som glutenfri eller vegetarisk.
Drop-in, eller reserver bord på forhånd via booking@vitenparken.no
Om oss
Midt i hjertet av Vitenparken – et vitensenter med bærekraftig utvikling og mat som kjernefokus – finner du Andedammen: en café og restaurant som setter bærekraftig gastronomi på menyen. Hos oss handler det ikke bare om god mat, men om mat med mening.
Vår egen kjøkkenhage, VitenEnga, gir oss tilgang til sesongens beste råvarer, som vi fermenterer, tørker og konserverer for å skape unike smaksopplevelser. Kjøkkensjef Willy-Jann Alegria Johnsen og soussjef Jamil Jehad Darwish leder et kjøkken der bærekraft, kreativitet og ekte matglede går hånd i hånd.
Andedammen er også et sted for viktige øyeblikk. Vi tilbyr skreddersydde arrangementer – fra bryllup, dåp, konfirmasjon og minnestunder, til seminarer, konferanser og verksteder. Våre lokaler egner seg like godt til lunsjmøter og foredrag som til feiringer og seremonier.
Vi bistår også med booking av vielser på campus, omvisninger i området og profesjonelle tjenester som fotograf, videograf og teknisk gjennomføring. Våre tekniske løsninger dekker alt fra opptak og streaming til konferansestøtte og podcast-produksjon.
For booking og mer informasjon om selskaper, lokaler og tilpassede løsninger, kontakt oss på booking@vitenparken.noeller besøk vår nettside.
Café
Vår kafé er en skjult, koselig perle i hjertet av Norges vakreste universitetscampus!
Besøk oss for en hyggelig stund med deilig baristakaffe eller te, nystekte bakverk, våre berømte baguetter og en fantastisk utsikt til Andedammen, som er vakker året rundt.
På torsdager kan du også nyte afterwork med kollegaene dine, hvor du i tillegg til vårt vanlige utvalg kan smake på øl brygget i vårt eget bryggeri, samt deilige spekke- og ostefat.
Og selvfølgelig, ta en tur rundt NMBU-campus. Be om et kart i kaféen – eller enda bedre, bestill en guidet tur med våre engasjerende guider for din gruppe via booking@vitneparken.no.