Delta som utstiller på Julemarkedet 23. – 24. november kl. 10 – 16

Vitenparken er et vitensenter med fokus på bærekraftig utvikling, og vi har arrangert dette markedet i mange år. Julemarkedet har blitt en fast tradisjon som tiltrekker seg mange besøkende fra hele regionen, og det er kjent for sin hyggelige, innendørs atmosfære midt på Norges vakreste campus. Når snøen faller, forvandles området til et vintereventyr!

 

I tillegg til markedet arrangerer vi i år et ekstra spennende juleverksted for barn – “Vi koder Julen” som en del av vår Vitenhelg. Dette betyr at vi forventer mange barnefamilier som ønsker å oppleve både julemarkedet og de morsomme aktivitetene for barna. Det gir deg som utstiller en fantastisk mulighet til å nå et bredt publikum!

Som en del av vårt fokus på bærekraft, inviterer vi kun produsenter som tilbyr håndlagde, etiske og bærekraftige produkter. Dette er en flott mulighet for deg til å vise frem produktene dine til et miljøbevisst publikum som setter pris på kvalitet og bærekraft.

Vær oppmerksom på at Julemarkedet ikke er et matmarked, og vi tillater derfor ikke matlaging eller salg av mat til umiddelbar konsum. Ferdigproduserte varer som syltetøy, sjokolade, honning og lignende er imidlertid velkomne. Hvis du er interessert i matmarkeder, anbefaler vi at du sjekker ut SmakÅs Jul som finner sted 7. desember.

Praktisk informasjon:

  • Pris: 15 % av salgsinntektene
  • Plassering: Kun ett bord per utstiller. Ønsker du flere bord eller ekstra utstyr som kleshengere, kan det påløpe ekstra kostnader.
  • Vitenparken forbeholder seg retten til å bestemme plasseringen av standene for best mulig flyt og besøkendes opplevelse.

Er du klar for å delta på vårt populære Julemarked? Meld deg på her: https://forms.office.com/e/KEAmfvwRf6

Vi ser frem til å ha deg med på denne magiske helgen!

Related news