Ledig stilling: Vitenparken søker Vitenverter

Vitenparken søker nye ansatte med stor formidlingsglede (deltid/tilkalling)  

Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken møteplass hvor barn og unge får muligheten til å utforske og lære innen realfag og bærekraftig utvikling. Våre Vitenverter er Vitenparkens ansikt utad! 

Er du den fødte formidler, en ekte teknologientusiast, brenner for innovasjon og bærekraft og/eller elsker å jobbe praktisk, da er du kanskje den personen vi ser etter? Vitenparken har flere spennende aktiviteter på gang og er på jakt etter deg som vil skape grønne kunnskapsopplevelser.

Vitenparken skal levere både sommerskole, delta på festivaler, holde helgeaktiviteter og besøke skoler med lærerike program.

 

Vitenparken søker deg som liker å formidle og jgenre kan være stjernen i små og store forsamlinger. Det er en fordel om du brenner for formidling innen realfaglige temaer som matvitenskap, teknologi og programmering, bærekraft og innovasjon 

Vitenverter leverer tilbud til barn og unge gjennom hele skoleåret, og vi har et spesielt behov gjennom sommeren. Sommerferieaktiviteter vil foregå på dagtid. Øvrig aktivitet vil hovedsakelig være om ettermiddager og helger, men våre Vitenverter bidrar også med gjennomføring av skoletilbudene våre i skoletiden. 

Det blir obligatorisk opplæring i forkant av oppleggene både i pedagogikk, klasseledelse og det faglige innholdet i aktivitetene.  

Vitenparken Campus Ås er det tolvte regionale vitensenteret i Norge og jobber for å inspirere, og øke kunnskap om realfag og teknologi på kreative nyskapende måter. Vi anser oss selv som det grønne vitensenteret og benytter oss aktivt av mat som fortellergrep og inngangsport til realfagene. 

Våre pedagoger må derfor ønske å formidle kunnskap om mat, miljø og bærekraft med bakgrunn i relevant naturvitenskapelig forskning, og med utgangspunkt i Vitenparkens beliggenhet i universitetsparken på Ås.

 Alle ansatte må ved ansettelse fremlegge vandelsattest. 

Personlige egenskaper :

  • Du er blid, utadvendt og liker å formidle 
  • Du er spesielt glad i å inspirere barn og unge, men også trygg nok til å formidle for voksne
  • Du er fleksibel og kreativ 
  • Du er praktisk anlagt og løsningsorientert

Da kan det tenkes at nettopp du er den vi ser etter. 

 I tillegg er det en fordel om du:

  • har erfaring innen enkel programmering eller andre realfag? 
  • liker å ta bilder
  • er student ved NMBU eller andre universitet
  • kan jobbe både hverdager, helg og kvelder
  • elsker vitenskap og brenner for bærekraft

 

Ønsket informasjon i søknaden:  

Fortell oss litt om deg selv og hva som motiverer deg til å søke denne jobben. Beskriv gjerne hva du kan bidra med.  Hvilken erfaring har du med aktiviteter for barn og unge?  

 

Søknadsfrist: Snarest. Vi kaller inn aktuelle kandidater fortløpende. 

Send inn din søknad og CV til aiyana@vitenparken.no

For spørsmål, ta kontakt med pedagogisk leder Aiyana Hudgins på tlf.: 92205909 

 

Ønsker du å jobbe deltid i vår kafe, kan du lese mer her: Vil du jobbe deltid hos Vitenparken? – Vitenparken Ledig stilling

 

 

 

Related news